rss

Toyota vrea vanzari cu 3% mai mari in 2011

  1. 22/12/2010
  2. Categoria: Tesla
  3. Tags: 2011, Toyota, vanzari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pe fondul asteptarilor ca industria auto va fi mai bine in 2011, Toyota estimeaza ca va livra pana la 7,7 milioane de vehicule anul viitor, ceea ce ar insemna o crestere de 3% fata de cifrele din 2010.

     

    Toyota considera ca scaderea cererii in Japonia ar putea fi compensata cu livrari mai mari pe alte piete. Toyota isi propune sa livreze un total de 1,3 milioane de vehicule in Japonia in 2011, ceea ce reprezinta o scadere cu 17% fata de 2010. Compania este insa mai optimista atunci cand vine vorba de vanzarile de peste mari, cu estimari initiale de 6,4 milioane de vehicule.

     

    Potrivit unui studiu efectuat de JD Power si Asociatii tot mai multi consumatori evita Toyota din cauza problemelor de calitate si siguranta care au dus la chemarile in service la scara larga in ultima jumatate a anului. Confirm specialistilor, Toyota a stat intotdeauna bine in ceea ce priveste perceptia legata de fiabilitate, insa a simtit ca exista cu adevarat probleme in ceea ce priveste "reputatia proasta a producatorului" si "experienta neplacuta cu producatorul", dupa cum sunt ele percepute de clienti.

    Vizualizari: 1181