rss

Tesla dovedeste ca nimic nu este imposibil. Un Model S a parcurs peste 1000 de km cu un singur plin

  1. 08/08/2017
  2. Categoria: Tesla
  3. Tags: Model S, record autonomie, record autonomie tesla, Tesla Model S, tesla model s 100d
    Vezi toate fotografiile (3)

    In urma cu ceva timp, Elon Musk, geniul din spatele Tesla, facea o afirmatie extrem de curajoasa. Acesta sustinea ca Model S poate parcurge 1000 de kilometri cu un singur plin, ipoteza contestata imediat de carcotasi.

    Insa membrii clubului Tesla din Italia au trecut peste toate obstacolele si au decis sa demonstreze lumii ca asa ceva este intr-adevar posibil. Altfel, la inceputul acestei luni, acestia au parcurs cu un Model S 100D o distanta totala de 1078 de kilometri.

    Doborarea recordului de autonomie pentru o masina electrica de serie nu a fost usoara si a durat nu mai putin de 27 de ore. In tot acest timp, viteza de deplasare a fost de numai 40 de km/h.

    Gigantul american avea nevoie de aceasta gura de aer proaspat, avand in vedere problemele recente cauzate de intarzierele aparute la livrarea noului Model 3. In contextul in care viitorii clienti sunt nevoiti sa astepte pana la 18 luni pentru a-si primi noua masina, pana acum, 63.000 de oameni au renuntat, chiar daca au platit avansul.

    Chiar si asa, brand-ul din Palo Alto sustine ca uzina va functiona la capacitate maxima in urmatoarele luni si ca pana la finalul acestui an vrea sa produca 5.000 de masini saptamanal. Anul viitor, acest prag ar urma sa se dubleze.

    Vizualizari: 2634