rss

A fost livrat primul Tesla Model S, o masina electrica cu o autonomie de 515 km

  1. 11/06/2012
  2. Categoria: Tesla
  3. Tags: Model S, Tesla
    Vezi toate fotografiile (7)

    Tesla Motors a livrat primul Model S in versiunea de serie. Exemplarul face parte din  Signature Series, se lauda cu o autonomie de 525 kilometri si atinge o viteza maxima de 210 km/h.

    Primul Model S a fost livrat lui Steve Jurvetson, membru al consiliului de administraţie Tesla Motors, inainte de debutul comercial programat initial. Norocosul client are acum in garaj primul exemplar al modelului electric din lotul Signature Series. Masina poate fi recunoscuta dupa placuta de inmatriculare speciala "TSLA S1". Urmatoarele livrari vor avea loc peste doua saptamani.

    Unitatile ce fac parte din "Signature Series" promit performante superioare celorlalte Tesla Model S. Astfel, autovehiculul electric sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 4,4 secunde si atinge o viteza maxima de 210 km/h. Totul, cu o autonomie de pana la 515 kilometri, asigurata de bateria 85 kWh care echipeaza versiunea Signature a lui Tesla Model S.

    Masina costa 87.900 de dolari in Statele Unite ale Americii, toate exemplarele disponibile fiind deja comandate de fanii brandului californian.

    Respectandu-si promisiunea la limita, Elon Musk anunta un pret de baza pentru Tesla Model S de 49.900 de dolari pe piaţa din Statele Unite ale Americii, tarif ce include si prima oferita de guvernul american la achizitionarea unui vehicul electric.

    Vizualizari: 3002