rss

Subaru prezinta Trezia, un model derivat din Toyota Verso-S

  1. 02/12/2010
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Subaru, Toyota, trezia, verso-s
    Vezi toate fotografiile (5)

    Subaru a prezentat in Japonia modelul geaman al MPV-ului Toyota Verso-S, pe numele sau Trezia. Masina va fi oferita pe piata interna cu propulsoarele de 1,3 si 1,5 litri. Subaru Trezia va dispune de transmisie CVT.

    Versiunea Subaru a MPV-ului compact Toyota Verso-S va fi echipata atat cu tractiune fata, cat si integrala. Acest model este primul realizat „la comun” de catre Fuji Heavy Industries, in urma acordului semnat de Toyota si Subaru in 2008.

    Aceasta experienta va fi in curand repetata si in cazul FT-86 Coupe.

    Desi nu exista inca o confirmare oficiala, Trezia ar putea fi exportata si in showroomurile europene Subaru, in acest moment segmentul compact fiind reprezentat doar de Justy, derivat la randul sau dintr-un model Daihatsu.

    Mai mult decat atat, potrivit Autoweek.nl, MPV-ul ar putea debuta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primavara viitoare.

    Daca va avea loc comercializarea pe plan european, Subaru ar putea completa oferta de motorizari cu unitatea 1.4 D-4D (deja prezenta in cazul Toyota), care dezvolta  95 CP si are un consum de 4,3 litri/100 km, de altfel indispensabila pe pietele Batranului Continent.

    Vizualizari: 1871