rss

Noua Impreza va fi prezentata de Subaru la Frankfurt pe 12 septembrie

  1. 04/07/2017
  2. Categoria: Subaru
    Vezi toate fotografiile (2)

    Subaru a anuntat lansarea noului model Impreza la Salonul Auto de la Frankfurt care-si va deschide portile pe 12 septembrie anul acesta.

    Noua Impreza a fost construita pentru a fi mai sigura si pentru a oferi o placere mai mare la condus. Modelul vine echipat cu binecunoscutul sistem de tractiune integrala - Subaru Symmetrical All-Wheel Drive si motorul Boxer. Impreza este al doilea model ce va folosi platforma Subaru Global Platform care are centrul de greutate coborat cu 5 mm fata de modelul in curs, lucru ce imbunatateste manevrabilitatea, la eschive crescand raspunsul directiei.

    Au aparut noi echipamente de siguranta cum este EyeSight, tehnologia de asistare avansata a soferului, care este destinata sa ofere siguranta maxima in cazul unei coliziuni.

    Pe plan mondial noua Impreza a primit Japanese Car of the Year in decembrie anul trecut. Mai mult, Impreza a primit scoruri bune la evaluari in cazul testelor de impact la care a fost supusa.

    Subaru Impreza a fost lansata prima oara in 1992. De atunci s-au vandut 2.5 milioane de unitati in lume din care 250.000 in Europa.

    Vizualizari: 1573
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »