rss

Noua Impreza va fi prezentata de Subaru la Frankfurt pe 12 septembrie

 1. 04/07/2017
 2. Categoria: Subaru
  Vezi toate fotografiile (2)

  Subaru a anuntat lansarea noului model Impreza la Salonul Auto de la Frankfurt care-si va deschide portile pe 12 septembrie anul acesta.

  Noua Impreza a fost construita pentru a fi mai sigura si pentru a oferi o placere mai mare la condus. Modelul vine echipat cu binecunoscutul sistem de tractiune integrala - Subaru Symmetrical All-Wheel Drive si motorul Boxer. Impreza este al doilea model ce va folosi platforma Subaru Global Platform care are centrul de greutate coborat cu 5 mm fata de modelul in curs, lucru ce imbunatateste manevrabilitatea, la eschive crescand raspunsul directiei.

  Au aparut noi echipamente de siguranta cum este EyeSight, tehnologia de asistare avansata a soferului, care este destinata sa ofere siguranta maxima in cazul unei coliziuni.

  Pe plan mondial noua Impreza a primit Japanese Car of the Year in decembrie anul trecut. Mai mult, Impreza a primit scoruri bune la evaluari in cazul testelor de impact la care a fost supusa.

  Subaru Impreza a fost lansata prima oara in 1992. De atunci s-au vandut 2.5 milioane de unitati in lume din care 250.000 in Europa.

  Vizualizari: 1270