rss

Noul Subaru BRZ, primele imagini oficiale

 1. 29/11/2011
 2. Categoria: Subaru
 3. Tags: brz, Subaru, toyota gt 86
  Vezi toate fotografiile (5)

  Dupa ce Toyota a facut primul pas prin dezvaluirea versiunii de serie a coupe-ului GT 86, iata ca si Subaru publica primele imagini oficiale cu geamanul BRZ. Modelul va ajunge pe piata in prima parte a anului 2012.

  Daca in urma cu putin timp Subaru ne trezea curiozitatea cu noul BRZ sub forma de concept, acum putem vedea, in sfarsit, varianta finala. Frate de platforma cu Toyota GT 86, sportiva imparte cu aceasta din urma nu doar arhitectura, ci intreaga mecanica.

  Propulsia este asigurata de un motor Subaru de 2,0 litri, dotat cu sistem de injectie directa D-4S dezvoltat de Toyota, o solutie similara regasindu-se si pe modelele Ferrari. Unitatea dezvolta 200 Cai Putere la 7.000 rotatii pe minut si un cuplu maxim de 205 Nm la 6.600 rotatii pe minut.

  In echiparea standard este oferita o transmisie manuala cu sase trepte, clientii putand opta pentru una automata cu sase rapoarte, iar tractiunea este pe puntea spate.

  Comparativ cu prototipul prezentat la Los Angeles, modelul de serie pierde eleronul din spate si elementele din fibra de carbon, astfel de piese urmand a fi disponibile in oferta unor pachete sport.

  Noul Subaru BRZ va fi lansat pe piata in primavara anului viitor la un pret similar cu Toyota GT 86 si va fi construit la fabrica din Gunma, Japonia.

  Vizualizari: 3546