rss

Premiera mondiala a conceptului de performanta Subaru VIZIV la Tokyo Motor Show 2017

  1. 26/10/2017
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: VIZIV
    Vezi toate fotografiile (14)

    Subaru Corporation a prezentat Conceptul Subaru VIZIV  la cea de-a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo, 2017.
    Subaru VIZIV intruchipeaza viziunea brandului pentru viitorul fabricarii de autovehicule care ofera clientilor satisfactie si liniste.
    Ambalat in primul corp sedan al seriei, Conceptul Subaru VIZIV se bazeaza pe modele emblematice care simbolizeaza performantele superioare ale marcii Subaru. Conceptul este alimentat de un motor boxer care a fost conceput dupa mai mult de cinci decenii de dezvoltare. Forma sportiva a sedanului transmite conceptul de placere in conducere pe care se concentreaza acum Subaru . In asteptarea dezvoltarilor viitoare pe scara larga a tehnologiilor automate de conducere, functiile avansate de asistare a soferului care combina sistemul EyeSight de generatie urmatoare cu alte dispozitive, au fost deja instalate in sedanul prezentat.

    Principalele specificatii ale conceptului performant Subaru VIZIV

    - Dimensiunea caroseriei (lungime totala × latime × inaltime): 4,630 × 1,950 × 1,430 mm
    - Ampatament: 2730 mm
    - Dimensiunea anvelopei: 245/40 R20
    - Locuri: pentru 5 persoane

    Design

    Pentru a exprima bucuria distincta de a conduce un Subaru, Conceptul VIZIV se bazeaza pe modelele anterioare simbolizand experienta de condus Subaru: Legacy, care a definit Subaru ca o masina a soferilor, Impreza, care a castigat  Campionatul Mondial de Raliuri pe furtuna si WRX, care inca mai domina cursele cu motor din intreaga lume. Bazat pe filosofia de design "Dynamic × Solid" impartasita de Subaru, acest sedan sport de ultima generatie incorporeaza placerea de a conduce.

    Performantele dinamice sunt evidentiate de un corp rigid, cu centrul de greutate coborat, prin utilizarea componentelor din fibra de carbon in barele de protectie, aripi si acoperis, precum si de viziunea indrazneata a evacuarii din spatele barei de protectie.

    Forma tridimensionala a grilajului frontal, flancata de farurile ochi de soim, indica motorul boxer pe care il ascunde.
    Tehnologii avansate de asistare a soferului

    Subaru a folosit tehnologii avansate de asistare a soferilor programate pentru lansare in jurul anului 2020. Performantele de top au fost obtinute prin adoptarea motorului boxer si a sistemului de tractiune Symmetrical AWD, pentru a crea un sedan sportiv. De asemenea, prin incorporarea unor imbunatatiri suplimentare in tehnologia EyeSight de asistare a soferului, radar, GPS si sistemele de navigatie foarte precise, Subaru continua sa atinga nivelurile maxime de siguranta in scopul eliminarii accidentelor auto.

    Vizualizari: 1185
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »