rss

Subaru a prezentat noul Impreza la New York

  1. 21/04/2011
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Impreza, New york, Subaru
    Vezi toate fotografiile (12)

    Subaru a dezvaluit noul Impreza la Salonul Auto de la New York, in versiunile de caroserie sedan, break si hatchback. Noua generatie este cu 30% mai eficienta fata de modelul anterior, mai usoara si mai spatioasa, sustin japonezii.

    Designul a fost complet revizuit: partea frontala a devenit mai impunatoare, farurile au fost alungite iar calandrul este asemanator cu cel de pe noul Legacy. Jantele din aliaj sunt de 15 inch si 17 inch, iar oglinzile retrovizoare au crescut in dimensiuni pentru imbunatatirea vizibilitatii.

    Interiorul pastreaza aceeasi linie clasica, bucurandu-se acum de materiale de calitate superioara si de un nou sistem multimedia cu conectivitate Bluetooth, USB si iPod si de navigatie prin satelit cu ecran de 4,3 sau 6,1 inch.

    Noul Subaru Impreza debuteaza in America echipat cu noul motor boxer de 2,0 litri, aspirat natural, care dezvolta 150 CP. Acesta poate fi cuplat la o transmisie manuala cu cinci trepte sau la una CVT Lineartronic cu padele pe volan si sase rapoarte si tractiune integrala permanenta.

    Consumul extra-urban este de aproximativ 6,5 litri/100 km. Datele despre performantele noului Impreza nu au fost inca dezvaluite.

    Europa va face cunostinta cu noul Subaru Impreza la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Vizualizari: 1877