rss

Subaru ajunge la Mos Craciun anul acesta

  1. 17/11/2009
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Subaru
    Vezi toate fotografiile (1)

    Subaru s-a aliat cu o societate de caritate pentru copii din estul Angliei şi cu o entuziasta a domeniului auto local, cu scopul de a raspandi spiritul Craciunului in acest an.

    Sarah Turner, din Hingham, Norfolk, va conduce un Subaru Forester pana in Laponia, cu scopul de a inmana scrisorile copiilor de la centrul din Estul Angliei direct lui Mos Craciun.


    Fiecare voluntar ofera ingrijire si sprijin copiilor amenintati cu pierderea vietii si familiilor lor, chiar in casele acestora, precum si celor trei aziluri din Ipswich - Suffolk, Quidenham - Norfolk si Milton - Cambridgeshire.

    Inainte de plecarea spre tundra inghetata, Sarah a spus: "Forester diesel va fi partenerul perfect de calatorie pentru ceea ce este sigur ca va fi o excursie foarte provocatoare."

    “Gratie economiei de combustibil pot traversa Europa fara un tur intreg al statiilor de benzina, si, de indata ce va trebui sa infrunt iarna, sistemul Symmetrical All-Wheel Drive va avea grija de mine. Extrem de important, de asemenea, este spatiul suficient pentru toate scrisorile Mosului.”

    Dupa ce va trece de Franta, Belgia, Olanda si Germania, Turner va ajunge in Scandinavia, unde vremea este probabil sa devina foarte neprietenoasa, chiar si la inceputul lunii noiembrie. Se asteapta sa vada multa zapada, de aceea are nevoie de o masina care sa se descurce si cu distantele lungi, si cu vremea rea.

    Turner nu este, insa, straina de condusul in locuri extreme si neobisnuite, mai cu seama dupa ce a traversat Canada arctica in 2004, la temperaturi care au scazut pana la aproximativ minus 50 de grade Celsius.

     

    Vizualizari: 1023