rss

Subaru a deschis o noua reprezentanta in Marea Britanie

  1. 20/10/2009
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Marea britanie, reprezentanta, Subaru
    Vezi toate fotografiile (1)

    Divizia britanica Subaru a anuntat deschiderea unei noi reprezentante in Marea Britanie pentru a acoperi zona New Forest. Concesionarul  face parte din grupul Motor Meadens, o companie bine reprezentata in partea de sud a Angliei.

    "Produsele sunt perfect adaptate pentru zona in care ne desfasuram activitatea. Masinile au o reputatie excelenta in ceea ce priveste fiabilitatea si este unanim recunoscut faptul ca multi clienti au ramas fideli brandului " a declarat directorului grupului Motor Meadens, John Lamb.

    "Clientii actuali si potentiali din zona vor avea acum acces mai usor la cele mai recente modele Subaru, alaturi de servicii de inalta calitate ", a declarat Paul Tunnicliffe, director general al Subaru Marea Britanie.

    In prezent, reteaua Subaru din Marea Britanie se ridica la 74 de reprezentante, compania exprimandu-si intentia de a se extinde pe acesta piata.

    Punctul de atractie al noii reprezentante il constituie a patra generatie a modelului Subaru Outback, disponibil la preturi incepand de la 26,295 de lire sterline pentru motorul diesel de 2.0 litri si poate ajunge pana la 33.295 lire sterline pentru versiune pe benzina de 3.6 litri R.

    Vizualizari: 1261
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »