rss

Subaru Hybrid Tourer Concept si-a ridicat aripile la Tokyo

  1. 21/10/2009
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Subaru, subaru hybrid tourer concept, Tokyo 2009
    Vezi toate fotografiile (5)

    Subaru a dezvaluit la Tokyo conceptul hibrid Tourer, care s-a prezentat, spre deliciul publicului, cu mult-asteptatele portiere Gullwing.

    Combinand cu succes siguranta cu tehnologia ecologica, Subaru Hybrid Tourer ofera patru locuri si un habitaclu primitor. Masina dispune de o plansa de bord mobila acoperita cu o piele ce beneficiaza de un sistem propriu de ventilatie. Mai mult, parbrizul a suferit modificari pentru a contracara efectele negative asupra ochilor.

    Subaru Hybrid Tour Concept este propulsat de un motor boxer de 2,0 litri, care este legat la noua generatie a transmisiei CVT, si de doua motoare electrice. Cel montat pe puntea spate dezvolta 20kW/27 CP si va ajuta motorul cu combustie interna sa-si mareasca eficienta si pentru a-si mentine accelerarea, iar cel de-al doilea este amplasat in fata si produce 10 kW/13 CP si functioneaza pe post de generator pentru reincarcarea acumulatorilor litiu-ion.

    Pentru a economisi si mai mult, masina este prevazuta cu un sistem Star& Stop si cu tehnologie de recuperare a energiei la franare.

    La nivel de siguranta punctam noul sistem EyeSight+ care utilizeaza camere stereo pentru a detecta acele obstacole pe care soferul nu le poate observa si pentru a-i oferi asistenta in evitarea acestora.

    Vizualizari: 1221