rss

Subaru Hybrid Tourer Concept, primele fotografii inainte de Tokyo

  1. 30/09/2009
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Concept, Hybrid Tourer Concept, Subaru, Tokyo
    Vezi toate fotografiile (7)

    Subaru a publicat primele imagini cu Hybrid Tourer Concept, autovehicul care integreaza ultimele tehnologii ale constructorului nipon si care va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Tokyo.

    Conceptul va fi animat de un propulsor ce face parte din viitoarea gama de motoare Subaru, un 2.0 litri cu turbo si injectie directa. Agregatul pe benzina va lucra impreuna cu alte doua unitati electrice, una de 10 kW instalata in partea frontala, si una de 20 kW situata in spate, ambele fiind alimentate de la un acumulator litiu-ion.

    Printre dotarile de ultima ora se regaseste cutia de viteze cu variatie continua numita Lineartronic Continuously Variable Transmission, sistemul de reciclare a energiei la franare si sistemul start/stop, precum si binecunoscutul sistem de tractiune integrala dezvoltat de Subaru.

    Accesul in habitaclul intesat de tehnologie moderna se face prin doua usi gullwing imense.

    La capitolul "siguranta" amintim doar sistemul "EyeSight", care foloseste camere de luat vederi pentru a forma o imagine tridimensionala a zonei din apropierea masinii, care apoi este prelucrata de unitatea sistemului.

    Subaru Hybrid Tourer Concept
    va fi prezentat oficial la 21 octombrie, in cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

    Vizualizari: 901
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »