rss

Subaru Hybrid Tourer Concept: noi fotografii

  1. 12/10/2009
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Hibrid, Subaru, subaru hybrid tourer concept, Tokyo Motor Show
    Vezi toate fotografiile (11)

    Cu doua saptamani inainte de debutul oficial programat la Salonul Auto de la Tokyo, Subaru a publict un set nou de fotografii cu conceptul Hybrid Tour, in care ne dezvaluie de aceasta data interiorul vehiculului.

    Dincolo de portierele de tip Gullwing, designerii japonezi au montat in habitaclu patru scaune individuale care ofera un grad sporit de confort ocupantilor, in timp ce plansa de bord mobila este acoperita cu o piele ce dispune de un sistem propriu de ventilatie. In plus, parbrizul a fost modificat pentru a reduce efectele negative asupra ochilor.

    De asemenea, imaginile de fata ne da posibilitatea sa admiram aspectul exterior al conceptului, care abunda in detalii moderne si aerodinamice care in combinatie cu suprafata vitrata foarte mare confera masinii un aspect futurist. Nu putem sa nu remarcam ca partea posterioara a conceptului seamana izbitor cu cel al coupe-ului Alfa Romeo Brera.

    Subaru Hybrid Tour Concept este animat de un propulsor boxer de 2,0 litri, care este legat la noua generatie a transmisiei CVT, si de doua motoare electrice. Cel montat pe puntea spate dezvolta 20kW/27 CP si va ajuta motorul cu combustie interna mai ales pe perioadele de accelerare, iar cel de-al doilea este amplasat in fata si produce 10 kW/13 CP si, potrivit celor de la Subaru, functioneaza pe post de generator pentru reincarcarea acumulatorilor litiu-ion.

    O alta caracteristica a acestui concept este noul sistem EyeSight+, care foloseste camere stereo pentru a detecta obstacolele pe care nu le vede soferul si pentru a-l sfatui pe acesta cum sa le evite.

    Vizualizari: 1049
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »