rss

Preview Geneva 2010: Cosworth-Subaru WRX STI

  1. 12/02/2010
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Cosworth
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cosworth este partenerul ideal atunci cand vrei sa-ti inscrii echipa intr-un sezon de Formula 1 sau cand... vrei sa ai cel mai “tare” Ford din oras, dar asta nu inseamna ca talentul britanicilor se limiteaza la cele doua aspecte.

    Inginerii insulari sunt capabili sa transforme practic orice masina de strada intr-un bolid al naibii de greu de depasit, si vor dovedi asta chiar la iminentul Salon Auto de la Geneva.

    Acesta este evenimentul unde vom face cunostinta cu noul Cosworth-Subaru WRX STI, un Impreza expert in torturarea organelor interne.

    Englezii folosesc vorbe mari cand vorbesc despre produsul lor, pe care-l considera revolutionar printre sportivele cu tractiune integrala; pentru ca vorbim despre unul dintre cei mai galonati fabricanti de motoare ce a calcat vreodata in arena Marelui Circ, ii vom crede pe cuvant.

    Oricum, desi sunt inca destul de diafane, primele informatii despre proiect reusesc sa nasca acel gen de respect pe care-l oferi neconditionat: este de asteptat ca motorul lui Cosworth-Subaru WRX STI sa se apropie de 500 CP. Cam asta numim noi un come-back spectaculos...

    Vizualizari: 1055
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »