rss

Noi detalii despre Toyota/Subaru 086A Coupe

  1. 04/08/2009
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: 086A, proiect, Subaru, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cei doi constructori auto, Toyota si Subaru, dupa cum va informam, s-au aliat in dezvoltarea unui proiect, pe care l-au denumit 086A si prin care intentioneaza sa combine performanta cu eficienta combustibilului.

    Pana in prezent, lucrurile au mers pe fagasul normal insa, inconvenientul ecologic a cauzat probleme proiectului, care s-a lovit de starea actuala a economiei mondiale precum si de presiunile din partea guvernelor cu privire la restriictiile de emisii CO2.

    Rezultatul tuturor acestor piedici este faptul ca acum 086A va primi mai putina putere de la vehiculatul motor boxer de 2.0 litri. Ce-a fost gandit sa fie un coupe de 200 CP s-a transformat se pare intr-unul mai cumintel de  160 CP. Cel mai probabil masina va pierde si in greutate din cauza acestei scaderi.

    Mai mult decat atat, se pare ca targetul initial al masinii care se adresa in special tinerilor a fost schimbat la unul cu varste cuprinse intre 30-50 de ani.

    Salonul Auto de la Tokyo a fost ales pentru a fi gazda proiectului 086A, si va fi cu siguranta locul unde constructorii vor putea lua pulsul publicului la prezentarea noului model Toyota/Subaru.

     

     

     

    Vizualizari: 1476