rss

Subaru SVX se intoarce

  1. 14/10/2009
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Subaru, subaru svx, subaru tourer hybrid
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fanii Subaru pot aplauda: o noua sportiva de lux se afla in planurile companiei. Este vorba de un nou coupe, bazat pe conceptul cu usi gullwing Hybrid Tourer.
     
    Noul model va fi pozitionat ca varf de gama, fiind un succesor spiritual al iubitului SVX, care a luat viata in 1991 si a purtat batalii cu masini precum BMW M3.

    Se pare ca va utiliza platforma Tourer Hybrid, puterea venind de la un motor turbo de  2,5 litri si de la unul electric. Surse din interiorul companiei au declarat ca noul supercar ca fi prin excelenta performant si va costa in jur de 40.000 de lire sterline.

    Pe langa inlocuitorul lui SVX, Subaru pregateste impreuna cu Toyota, un coupe ceva mai rezonabil ca pret: 20.000 de lire sterline. Daca in cazul Toyota, noul model poarta numele de FT-86, versiunea ce va fi comercializata sub sigla Subaru va fi lansata la Geneva, anul viitor si nu se va deosebi prea mult la nivel de design in comparatie cu FT-86. Probabil vor exista cateva detalii stilistice a la Subaru, insa nu foarte evidente.

    Vizualizari: 1233