rss

Noile Subaru Legacy si Outback vin oficial in Romania

  1. 14/10/2009
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Subaru
    Vezi toate fotografiile (3)

    Noile modele Subaru, Legacy si Outback vor fi lansate, oficial, luna viitoare in Romania, potrivit unui comunicat transmis de Subaru Motors Trading, importator Subaru. Prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie, Subaru Legacy revine in doua variante de caroserie Sedan si Touring Wagon (Break).

    A patra generatie a lui Subaru Outback este mai performanta, mai rafinata atat pentru on cat si pentru off-road. Spatiul habitaclului s-a marit, gratie ampatamentului crescut, iar confortul ocupantilor s-a imbunatatit dramatic. De asemenea a crescut si spatiul pentru bagaje. Mai mult interiorul vine cu materiale de inalta calitate si echipari revizuite si adaugite. Subaru Outback va fi echipat cu motoare pe benzina de 2,5 litri si Diesel de 2,0 litri, ce lucreaza cu transimisii manuale sau automate.

    Subaru celebreaza 20 de ani de Legacy Touring Wagon prin lansarea noului model. Noul Subaru Legacy Touring Wagon propune o silueta moderna mai lunga, mai lata si mai inalta. Astfel noile variante Sedan si Touring Wagon ale lui Legacy sunt cu 65, respectiv 55 mm mai lungi decat cele de pana acum, in timp ce ampatamentul este extins la ambele modele cu 80 mm, pentru a mari spatiul interior. Portbagajul ofera un volum  de peste 1.726 litri.

    Pentru Legacy, vor fi disponibile doua motoare cu patru cilindri pe benzina: unul de 2.0 litri, iar celalalt de 2.5 litri si un turbodiesel de 2 .0 litri. Recent Subaru Legacy Touring Wagon a obtinut cinci stele la testelede impact EuroNCAP.

    Ambele modele Legacy si Outback beneficiaza de o versiune updatata a sistemului revolutionar de tractiune integrala Subaru Symmetrical AWD.

    Preturile estimate pentru piata europeana incep pentru noul Outback 2.0 Diesel cu 28.000 de euro, iar pentru noul Legacy Estate pretul porneste de la 25.000 de euro. Mai multe informatii vor fi date publicitatii in prejama lansarii oficiale in Romania

    Vizualizari: 1869