rss

Tuning virtual: Subaru Impreza WRX

  1. 04/01/2010
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Impreza WRX, Subaru, Tuning
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cand Subaru a lansat prima generatie Impreza WRX, in 1992, lumea a fost cuprinsa de o adevarata isterie iscata atat de performantele autovehiculului, cat si de aspectul sau. Tractiunea integrala si sistemul turbo, precum si cateva detalii de ordin estetic, faceau diferenta intre versiunea WRX si modelul standard. De-a lungul timpului, Impreza WRX si-a pastrat caracterul sportiv dar design-ul sau a fost, cel putin la ultima versiune, mult imblanzit.

    Cea mai controversata varianta de caroserie a fost hatchback-ul cu 5 usi, iar acest fapt a determinat cateva persoane cu ceva talent artistic sa creeze propriile pachete de tuning pentru acest model.

    Din aceasta categorie face parte si lucrarea din imaginea alaturata care, din pacate, exista numai in calculatorul cuiva.

    Realizat de Pete Smith de la Digimods.co.uk, acest tuning propune o solutie cu motorul pozitionat in partea din spate a automobilului, jante BBS in doua culori, numeroase prize de aer si elemente de caroserie care ii dau un aer mult mai agresiv.

    Vizualizari: 1969
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »