rss

Concept Subaru Impreza WRX STi desenat de un fan (cu video)

  1. 28/05/2009
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Concept, Impreza, Subaru, Video, WRX STI
    Vezi toate fotografiile (4)

    Atata vreme cat un Subaru era doar urat, dar excelent din punct de vedere tehnologic, nimeni nu s-a plans cu adevarat, caci modelele marcii japoneze n-au fost niciodata pentru “popor”.  Ele erau degustate de un numar relativ mic de fani, pretentiosi, dar foarte loiali.

    Cu noul Impreza, Subaru a reusit sa-i calce pe bataturi, caci sedanul iubit de odinioara a devenit un hatch anonim, destinat unui public mult prea larg. Asta i-a diluat drastic anumite trasaturi de baza, inclusiv dintre cele tehnice.

    Deci, e doar firesc sa apara aceste interpretari ale fanilor, poate departamentul de design al niponilor va fi convins ca e rost de schimbari in bine.

    Propunerea prezenta aici vine din partea unui designer cunoscut drept Grid pe forumurile de specialitate si ne infatiseaza un WRX STi plin de muchii ascutite, bosaje ultra-late, gura de admisie imensa si cu o linie coborata a acoperisului. Nu-i rau deloc, chiar daca anumite elemente n-au cum sa “prinda” productia de serie. Totusi, poate fi o sursa buna de inspiratie.

    Vizualizari: 1356