rss

Subaru a lansat Forester X Columbia

  1. 04/01/2010
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Forester, LANSARE, Subaru
    Vezi toate fotografiile (1)

    Subaru alaturi de compania Columbia a dezvoltat o noua editie speciala Forester. Editia va fi disponibila pentru piata din Australia incepand cu aceasta saptamana. Denumita Forester X Columbia, gama va fi limitata la 1050 de unitati si va fi oferita cu transmisie manuala si cu optiunea unei transmisii automate.

    Preturile
    pentru editia speciala Forester vor incepe de la 33.990 dolari pentru varianta cu transmisie manuala si 35.990 pentru cea automata. In plus, clientii care aleg unul dintre aceste modele vor primi un bon valoric de 500 dolari pentru magazinele Columbia.

    Noua editie Forester X Columbia beneficiaza de elemente precum frane ABS cu EBD, airbag-uri laterale si cortina, tractiune integrala, sistem de siguranta DataDot, servodirectie, geamuri electrice si oglinzi electrice.

    Subaru se descurca bine pe piata australiana, Forester si Outback fiind in prezent cele mai bine vandute modele.

    "Am avut parte de acceptare fantastica a modelelor noastre de productie iar titlul de cel mai bun SUV in Australia primit de Outback este dovada independenta a capacitatii modelelor noastre," a declarat directorul general Subaru Australia Nick Senior.

    Vizualizari: 1512
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »