rss

Subaru Outback este MOTOR TREND’s 2010 Sport/Utility of the Year

  1. 16/10/2009
  2. Categoria: Subaru
  3. Tags: Subaru
    Vezi toate fotografiile (1)

    Subaru este primul constructor cu doua titluri consecutive Motor Trend Sport/Utility of the Year. Fuji Heavy Industries (FHI), constructorul marcii Subaru a anuntat ca Subaru Outback (modelul pentru piata americana) a primit titlul Motor Trend’s 2010 Sport/Utility of the Year.

    Editorul sef de la Motor Trend, Angus MacKenzie a spus la decernarea premiilor: “Subaru Outback ofera o combinatie unica de confort, eficienta, versatilitate si costuri. Cu o inginerie de exceptie, istet in detalii si preturi competitive, noul Subaru Outback este un all rounder redutabil cu un imens appeal.

    Anul trecut Subaru a fost incununat cu acelasi titlu (MOTOR TREND 2009 Sport/Utility of the Year) primit de modelul Forester, ca o recunoastere a calitatii produselor Subaru. Outback este un simbol al performantei si abilitatii all road fiind o alternativa reala la un SUV. Iar acum vine pe piata intr-o formula cu putere marita, economie si dimensiuni crescute, un pachet complet.

    Continand gena legendara a sigurantei Subaru, Outback ofera tehnologii de siguranta de top incluzand aici centura de ranforsare a sistemului de siguranta, airbag-urile frontal, lateral si perna gonflabila plus ABS-ul. Sistemul Subaru de Control al Dinamicii Automobilului (Vehicle Dynamics Control) ce include sistemele de control ale stabilitatii si tractiunii cu senzor de rasturnare este oferit standard.

    Motor Trend este o revista de prestigiu Americana, iar premiul Sport/Utility of the Year nu este un test comparativ si se decerneaza doar automobilelor noi sau celor substantial upgradate, care au fost la vanzare in ultimele 12 luni, incepand cu 1 noiembrie anul trecut.

     

    foto: Motor Trend

    Vizualizari: 2650