Saab 9-3 SportSedan 2.8TS A6 XWD Aero

Pret cu toate taxele 43.423 €

Nota expertului

  • Total
    3.375 stele

    Nota Expertului este acordata de profesionistii Auto.ro, pe baza a patru criterii esentiale.

  • Pret0 stars
  • Confort4 stars
  • Performanta4 stars
  • Cost intretinere2 stars
alt

Tehnologia Saab va fi utilizata de chinezi si olandezi

Povestea Saab continua, desi brandul suedezilor a fost redus la tacere. Olandezii de la Spyker si chinezii de la Youngman continua discutiile initiate in 2009 pentru a contrui ... citeste continuarea »
alt

Masinile din muzeul Saab, scoase la licitatie pentru achitarea datoriilor

Saab este nevoit sa scoata la vanzare 120 de masini de colectia de la muzeul producatorului auto din Trollhattan. Sumele obtinute vor fi utilizate pentru a ahita o parte din ... citeste continuarea »
alt

Agonia Saab a ajuns la final: Producatorul auto intra in faliment

Soarta Saab a fost pecetluita. Dupa o lunga batalie pentru a se salva, compania suedeza, prin actualul proprietar Swedish Automobile, a depus cererea pentru a intra in faliment la ... citeste continuarea »
alt

Saab a primit o parte din bani de la chinezi

Saab a primit cinci milioane de dolari de la compania chineza Youngman, producatorul auto putand astfel sa isi plateasca datoriile urgente. Pana la finele lunii decembrie, suedezii ... citeste continuarea »
alt

Saga Saab: Banca Chinei arunca un colac de salvare

Banca Chinei se arata interesata de Saab si intentioneaza sa cumpere aproape 30% din actiunile companiei suedeze, dupa ce GM, inca actionar la Saab, s-a opus intelegerii initiale ... citeste continuarea »
alt

Viitorul brandului Saab, incert

Saab este tot mai departe de a se salva, dupa ce General Motors, fost proprietar si actual actionar, refuza sa-si vanda participatia chinezilor. Mai mult decat atat, memorandumul ... citeste continuarea »
Cauta un dealer