rss

Infiniti Etherea Concept, primele imagini

  1. 15/02/2011
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: Concept, etherea, Infiniti
    Vezi toate fotografiile (4)

    Dupa ce a publicat un teaser cat sa ne trezeasca curiozitatea, Infiniti a revenit cu o serie de imagini cu Etherea Concept, un prototip ce anticipeaza model entry-level conceput special pentru cumparatorii mai tineri.

    Infiniti Etherea va fi dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva si, dupa cum sustine casa japoneza, uneste diferite stiluri specifice variantelor de caroserie sedan, coupe,  hatchback si crossover. Versiunea de productie va duce batalii pe piata cu modele precum BMW Seria 1, Audi A3 si Lexus CT200h.

    Prototipul masoara 4,4 metri in lungime si are drept sursa de inspiratie la nivel de design conceptul Essence, un coupe sportiv lansat in 2009. Modelul de serie va fi un un hatchback cu trei usi si va pastra aceleasi linii stilistice. Dimensiunile vor fi similare cu Mercedes CLC, iar pretul mai accesibil decat ne-a obisnuit pana in prezent brandul premium al Nissan.

    Desi Infiniti nu a dezvaluit inca detalii de mecanica, modelul ar putea fi fi echipat cu un motor turbo de 1,8 litri, ce produce 204 CP, de provenienta Mercedes-Benz (in urma acordurilor incheiate intre casa auto din Stuttgart si grupul Renault-Nissan).

    In plus, Infiniti Etherea ar putea avea tractiune pe rotile din fata, o versiune electrica nefiind exclusa.

    Vizualizari: 2226
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »