rss

Infiniti Etherea Concept, primul teaser

  1. 08/02/2011
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: Concept, etheria, Infiniti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Infiniti pregateste de zor un model entry-level care sa duca batalii cu modele precum BMW Seria 1, Audi A3 si Lexus CT200h. In acest scop, va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un concept care sa prefigureze versiunea de productie. Iata primul teaser!

    Prototipul, pe numele sau Etheria,  este un crossover coupe de segment C "diferit de ceea ce a lansat Infiniti pana acum" sustine constructorul auto. Acesta a fost dezvoltat la studioul Infiniti din Londra si este foarte apropiat de modelul de productie.

    Versiunea de serie va fi un un hatchback cu trei usi si va pastra liniile conceptului Essence. Dimensiunile vor fi similare cu Mercedes CLC, iar pretul mai accesibil decat ne-a obisnuit pana in prezent brandul premium al Nissan.

    Modelul va fi echipat cu un motor turbo de 1,8 litri de provenienta Mercedes-Benz, in urma acordurilor incheiate intre casa auto din Stuttgart si grupul Renault-Nissan. Nu este exclus sa fie lansata si o versiune electrica.

    Pentru mai multe informatii tehnice despre performantele Infiniti Etheria va trebui sa asteptam pana la deschiderea portilor Salonului Auto de la Geneva,.

    Vizualizari: 1839