rss

Infiniti a anuntat pretul editiei speciale FX Sebastian Vettel

  1. 10/05/2012
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: FX, Infiniti
    Vezi toate fotografiile (5)

    Conceptul experimental Infiniti FX Sebastian Vettel Edition va fi produs in serie. Produsul final va avea aceleasi specificatii tehnice ca si prototipul prezentat la Frankfurt si va costa 120.000 euro.

    Suprapretul este justificat printr-o serie de dotari care transforma SUV-ul intr-unul exclusivist. Din lista fac parte jantele din aliaj de 21 inch, grila fata, spoilerul posterior, pragurile si capacele oglinzilor retrovizoare, toate realizate din fibra de carbon.

    Habitaclul a avut ca sursa de inspiratie designul specific Formulei 1, prezentand o serie de elemente si ornamente din fibra de carbon si titaniu si tapiterie din piele Alcantara. Garda la sol a fost redusa cu 20 mm.

    In plus, editia speciala Infiniti FX construita pentru Sebastian Vettel vine cu o serie de modificari la motor. Avand la baza modelul FX50S Premium, SUV-ul este propulsat de un motor V8 capabil sa dezvolte cu 30 CP in plus, pana la 420 CP. Astfel echipat, autoturismul sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 5,4 secunde si atinge o \viteza maxima de 300 km/h.

    Infiniti a alocat 50 de exemplare pietelor europene, 9 dintre acestea fiind deja rezervate. Sebastian Vettel se afla printre acestia.

    Vizualizari: 2383