rss

Infiniti vrea o divizie de performanta

 1. 04/04/2012
 2. Categoria: Infiniti
 3. Tags: BMW, emerg-e, Infiniti, Mercedes
  Vezi toate fotografiile (4)

  Infiniti planuieste sa lanseze o gama de modele de performanta denumita IPL. Primul model dezvoltat sub aceasta divizie ar putea fi versiunea de serie a conceptului Infiniti Emerg-E lansat la Geneva luna trecuta.

  Brandul de lux al japonezilor de la Nissan intentioneaza sa prinda din urma rivalii germani in ceea ce priveste segmentul sportivelor. Astfel, Infiniti pregateste o divizie de performanta, pe modelul competitorilor de la BMW si Mercedes.

  Aceste modele vor purta sigla IPL, o abreviere de la Infiniti Performance Line. Noua familie va oferi versiuni de inalta peformanta ale autoturismelor G coupe si cabrio, pe tiparul AMG de la Mercedes si M de la BMW.

  Intentia de a lansa aceasta divizie a fost confirmata cu ceva timp in urma, insa acum oficialii Infiniti au reiterat-o. Potrivit vicepreşedintele Infiniti America, Ben Poore, membrii consiliului iau in calcul introducerea in productie de serie a prototipului Emerg-E. In acest caz, sportiva ar fi primul model construit sub umbrela  IPL.

  "Pentru noi gama IPL este ca o rampa de lansare. Nu este precum AMG, nici nu ne dorim. Este doar un punct de plecare pentru a da nastere unui sub-brand", a declarat Ben Poore.

  Noutatile Infiniti nu se opresc aici. Lansarea noului JX a reprezentat pentru producatorul auto intrarea in segmentul SUV-urilor de mari dimensiuni, iar la New York vor aduce o berlina electrica, ce va fi comercializata din 2014.

  Vizualizari: 2450
  Ford Transit

  Ford Transit

  Pret: 24.990 EUR, An: 2018, Kilometri: 240.500 detalii »

  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »