rss

Infiniti a prezentat schita primului vehicul electric de lux

  1. 27/09/2010
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: electric, infiniti,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Infiniti planuieste sa lanseze primul sau vehicul electric de lux in Statele Unite si pe alte piete din toata lumea pana in 2013. Vineri, in cadrul unei ceremonii organizate pentru a marca deschiderea Centrului Infiniti Piccadilly din Londra, a fost dezvaluita prima schita cu acest vehicul descris ca fiind un "vehicul de lux elegant, de inalta performanta cu cinci locuri si zero emisii."

     

    "Acest viitor vehicul electric va juca un rol major in cadrul strategiei “eco performance” avansata de Infiniti, dupa cum a declarat Vicepresedintele companiei, Ben Poore. "Suntem hotarati sa aplicam cele mai performante tehnologii din lume pentru a reduce emisiile fara a sacrifica placerea condusului."

     

    Nissan a cheltuit 5 miliarde de dolari in 2010 pentru a deveni lider in vanzarile de autovehicule electrice la nivel mondial si se pare ca viitorul model va avea la baza aceeasi platforma ca Nissan Leaf. Infiniti intentioneaza sa introduca, de asemenea, primul sau sedan hibrid, M35h, pe care il va prezenta in acest an la LA Auto Show, in noiembrie. Noua masina fi echipata cu un motor V6 de 3.5 litri, ce deazvolta 302 CP, dar si cu un motor electric estimat a produce 67 CP. Infiniti M35h va iesi la vanzare in primavara anului 2011.

    Vizualizari: 1359