Honda Jazz 1.2 LSE MT

Pret cu toate taxele 12.828 €

Nota expertului

  • Total
    3.25 stele

    Nota Expertului este acordata de profesionistii Auto.ro, pe baza a patru criterii esentiale.

  • Pret0 stars
  • Confort2 stars
  • Performanta3 stars
  • Cost intretinere3 stars
alt

Honda lanseaza noul CR-V Hybrid la Salonul Auto de la Paris: 184 de cai putere si consum de 5.3 l/100 de km

Honda CR-V primeste cu ocazia Salonului Auto de la Paris o versiunea Hybrid. Productia incepe in luna octombrie iar primele exemplare sunt asteptate sa ajunga in showroom-uri la ... citeste continuarea »
alt

Supercarul Honda NSX poate fi vazut in acest week-end la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii, la Romexpo!

Cel mai nou Supercar japonez al lumii, Honda NSX, este prezenta zilele acestea la Romexpo, in cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii 2017. Masina de 580 cp poate fi admirata ... citeste continuarea »
alt

Honda la Salonul Auto de la Tokyo, concepte si premiere auto

Honda are multe puncte forte in producerea unei game largi de produse, inclusiv motociclete, automobile, produse electrice si chiar business-jet-uri. Honda va consolida in ... citeste continuarea »
alt

Noul Honda Sports EV Concept va fi prezentat la Salonul Auto de la Tokyo

Honda va dezvalui o noua masina sport electrica - conceptul Sports EV - la Salonul Auto de la Tokyo din data de 25 octombrie, ca parte a unei game largi de vehicule de productie si ... citeste continuarea »
alt

Honda Urban EV Concept dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt

Honda a dezvaluit un vehicul electric nou, conceptul Urban EV, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017. Conceptul auto este construit pe o platforma complet noua si stabileste ... citeste continuarea »
alt

Test cu Honda Jazz 5 usi 1.3 i-VTEC 6 MT echipare Trend

Inainte de aparitia versiunii cu facelift a lui Jazz, care va avea loc saptamana viitoare la Frankfurt, am condus modelul Jazz disponibil acum in oferta Honda Motor Trading ... citeste continuarea »
Cauta un dealer