rss

Honda la Salonul Auto de la Tokyo, concepte si premiere auto

  1. 26/10/2017
  2. Categoria: Honda
    Vezi toate fotografiile (13)

    Honda are multe puncte forte in producerea unei game largi de produse, inclusiv motociclete, automobile, produse electrice si chiar business-jet-uri. Honda va consolida in continuare gama modelelor cu expunere mondiala de motociclete si automobile, care reprezinta una dintre atu-urile Honda si continua sa ofere o gama larga de produse atractive clientilor din intreaga lume.
    In plus, Honda lucreaza la dezvoltarea de tehnologii si produse care vor contribui la realizarea unei societati fara emisii de carbon si inregistreaza progrese la eficientizarea autovehiculelor pe benzina. In domeniul automobilelor, s-a marit gama de vehicule hibride si va continua consolidarea modelelor hibride, plug-in hibride si EV de aici inainte. Produsele echipate cu tehnologii de electrificare, Honda va continua sa depuna eforturi pentru realizarea unor lucruri durabile pentru bucuria de a conduce.

    Honda Sports EV Concept:
    Honda a prezentat premiera mondiala a conceptului Honda Sports EV, un concept care combina performanta EV cu AI (inteligenta artificiala) in interiorul unui corp compact, cu scopul de a realiza bucuria de a conduce, utilizatorul simtind un sentiment de unitate cu masina .

    Honda Urban EV Concept:

    Construit pe o platforma noua dedicata, Honda Urban EV Concept este un model care indica directiile tehnologice si de proiectare pentru modelele viitoare de productie EV de masa ale Honda. Un nou model bazat pe acest concept va fi lansat prima data in Europa si apoi in Japonia in 2020.

    Honda NeuV:
    Honda NeuV este un concept EV care exploreaza potentialul produselor de mobilitate care vor fi extinse in continuare prin tehnologiile automate de conducere si AI (Inteligenta Artificiala). NeuV analizeaza starea de stres a conducatorului auto, pe baza expresiilor faciale si / sau tonului vocii si ofera asistenta conducatorului auto pentru a sustine conducerea in conditii de siguranta si prin invatarea stilului si preferintelor de viata ale soferului, oferind sugestii conducatorului, realizand comunicarea intre sofer si sitemul de mobilitate.

    Honda CR-V:
    Honda CR-V este un model SUV de care beneficiaza clientii din peste 160 de tari din intreaga lume. Gama acestui nou model CR-V include un model hibrid de serie, echipat cu sistemul hibrid "SPORT HYBRID i-MMD" de la Honda, care va fi disponibil in cazul tractiunilor fata si al celor 4WD. Un tip cu 3 randuri de scaune va fi adaugat la gama modelului pe benzina. Noul CR-V este programat sa intre in vanzare in Japonia in 2018.

    Clarity PHEV:
    Pe baza modelului Honda Sport Hybrid i-MMD, puterea si capacitatea bateriei au crescut, iar autonomia este de peste 100 km. Clarity PHEV, un model hibrid plug-in de generatie noua, are o forma exterioara cu inaltime redusa a autovehiculului, o cabina spatioasa care poate include 5 adulti si o zona cargo de mare capacitate. Clarity PHEV este programat sa intre in vanzare in Japonia, in vara anului 2018.

    Vizualizari: 1303
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »