rss

Honda lanseaza noul CR-V Hybrid la Salonul Auto de la Paris: 184 de cai putere si consum de 5.3 l/100 de km

  1. 27/09/2018
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: cr v hybrid , honda cr v hybrid, honda romania, noul cr v hybrid, Salonul auto de la paris
    Vezi toate fotografiile (2)

    Constructorul japonez de automobile a anuntat ca se prezinta la Salonul Auto de la Paris cu un exemplar unicat Civic Type R, dar si cu noul CR-V Hybrid, printre altele.

    Din punct de vedere estetic, SUV-ul hibrid este identic cu versiunea standard CR-V, cu exceptia logo-ului "hybrid" amplasat pe aripa frontala. Cele mai mari noutati se regasesc asadar sub caroserie.

    Ne referim aici la sistemul de propulsie format dintr-o unitate pe benzina de 2.0 litri i-VTEC, un motor electric, un set de baterii si un motor/generator secundar. Puterea totala dezvoltata de acest ansamblu este de 184 de cai si 315 Nm cuplu, pe care ii livreaza fie puntii fata, fie ambelor punti prin intermediul unei cutii de viteze automate cu raport fix.

    Honda declarat un consum mediu de 5.3 litri/100 de kilometri pentru CR-V Hybrid cu tractiunea fata si 5.5 litri/100 de km pentru CR-V Hybrid 4x4.

    Cel de la volan va avea la dispozitie trei moduri de condus: in modul EV Drive, unitatea termica este oprita iar motorul electric este hranit cu energia stocata in baterii; in Hybrid Drive, agregatul pe benzina alimenteaza generatorul secundar care suplimenteaza energia din baterii; Engine Drive utilizeaza atat resursele motorului electric, cat si pe cele ale propulsorului i-VTEC.

    Vizualizari: 2787
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »