rss

Devon Motor Works, (deocamdata) singurul interesat de Dodge Viper

  1. 29/05/2009
  2. Categoria: Dodge
  3. Tags: Chrysler, Devon GTX, Devon Motor Works, Dodge Viper
    Vezi toate fotografiile (4)

    Chrysler doreste sa se descotoroseasca de tot ceea ce inseamna Dodge Viper pentru o suma relativ modica – 10 milioane de $ –, insa chiar si la acesti bani e greu de gasit un cumparator.

    Potrivit documentelor companiei din Detroit, pana acum exista doar un singur client interesat, iar acesta ofera o suma mult mai mica.

    Numele sau este Devon Motor Works si poate fi definit ca un mic atelier din Grand Rapids, ce si-a ales drept obiect de activitate munca de carosier.

    Patronii sai planuiesc dezoltarea unui nou supercar bazat pe tehnica lui Dodge Viper, care va fi botezat Devon GTX si ale carui imagini, procesate pe computer, le puteti studia dand un click in “fereastra” alaturata.

    Toate bune si frumoase, insa ei ofera doar 5,5 milioane de $ pe afacerea Viper, adica cu 4,5 milioane de $ mai putin decat vrea Chrysler.

    Va fi interesant de vazut daca numarul trei al industriei auto din SUA va accepta pana la urma oferta, desi, intre a inchide uzina Connor Avenue – locul unde se construieste Dodge Viper – si vinde totul pe o bruma de bani, ultima solutie rasare drept cea ideala. Vorba aceea – decat nimic…

    Vizualizari: 1388
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »