rss

Noutatile BMW la Detroit

  1. 07/01/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, , Detroit,, seria 1 m coupe, X3
    Vezi toate fotografiile (4)

    BMW va fi prezent la Detroit cu multe noutati anul acesta: noul BMW Seria 6 Cabriolet, BMW Seria 1 M Coupé, Noul BMW Seria 1 Coupé si noul BMW Seria 1 Cabriolet. De asemenea, noul BMW X3 va fi prezentat publicului in cadrul NAIAS 2011 cu putin timp inainte de lansarea pe piata americana.

     

    BMW Seria 6 Cabriolet ofera patru locuri si o aparitie care taie răsuflarea - cu acoperisul deschis, dar si cu el inchis. Softtop-ul, cu un design specific pentru Seria 6, poate fi deschis complet automat in doar 19 secunde.

    La interior, noul display iDrive conceput ca un monitor flat screen, iese in evidenta in consola centrala marcata de orientarea catre conducator, in timp ce pozitia pasagerului din dreapta, inconjurata de suprafete curbate si materialele de foarte buna calitate, sau spatiul ultra generos din spate confera un aer de eleganta si confort.

    Un nivel ridicat de confort este asigurat si de controlul automat al climei care include standard un mod de operare conceput pentru versiunile cabriolet sau de scaunele usoare, nou dezvoltate, cu tapiterie de piele care pot fi echipate la cerere cu ventilatie activa si completate cu functia Active Seat. Un punct de atractie al gamei BMW ConnectedDrive este noua generatie Head-Up Display.

     

    BMW Seria 1 M Coupe transfera in premiera caracteristicile fascinante ale unei masini sport foarte performante in segmentul compact premium. Echilibrul caracteristic modelelor M este prezent si la BMW Seria 1 M Coupa: performanta pe circuit si utilizarea facila in traficul cotidian. Modelul atrage un nou public-tinta pentru M GmbH: unul mai tanar, pasionat de performante superioare si de un design marcat de calitati sportive remarcabile.

     

     

    BMW Seria 1 Coupe si BMW Seria 1 Cabriolet poseda caracteristici unice in segmentul compact premium. Stilul nou al spoilerului fata include, printre altele, fante inovatoare de aer care contracareaza turbulentele in zona pasajelor rotilor si astfel reduc rezistenta aerodinamica a automobilului. Alte accente noi au fost puse prin intermediul farurilor si stopurilor care beneficiaza de un nou design, prin butoanele de control mai rafinate, precum si prin inovatiile in alegerea nuantelor coloristice pentru caroserie, tapiterie si echipamentele din interior.

     

    Noul BMW X3 vine cu un nivel mai mare de agilitate, confort optimizat si spatiu mai generos. Comparativ cu modelul precedent, caroseria noului BMW X3, produsa la uzina BMW din Spartanburg (Carolina de Sud), este mai lunga cu 83 milimetri, mai lata cu 28 milimetri si mai inalta cu 12 milimetri. Ampatamentul a fost extins cu 15 milimetri, la un total de 2.810 milimetri.

    In plus, noul BMW X3 este primul model BMW X care este echipat cu servodirectie electromecanica si, ca dotare optională, Dynamic Driving Control (control dinamic al transmisiei).

    Vizualizari: 3432