rss

BMW lanseaza noile X3 M si X4 M. Din oferta nu lipseste o tractiune integrala inteligenta

  1. 10/09/2018
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, BMW M, bmw romania, bmw x3 m, bmw x4 m
    Vezi toate fotografiile (8)

    Constructorul german de automobile a profitat de cursa de la Nurburgring din Campionatul German de Turisme pentru a prezenta lumii intregi noile modele X3 M si X4 M. Versiunile de pre-productie au fost acoperite de camuflajul specific.

    Chiar si asa, se pot observa elementele aerodinamice noi, sistemul de evacuare cu patru iesiri, prizele de aer mai mari, spoilerele agresive, jantele supradimensionate sau franele cu etriere albastre, spcifice modelor din gama de performanta M.

    Nu se cunosc foarte multe detalii tehnice, insa reprezentantii BMW au precizat ca cele doua SUV-uri vor fi oferite alaturi de un sistem de tractiune integrala M xDrive, care a debutat odata cu noul M5, dar si alaturi de un propulsor turbo pe benzina de 3.0 litri. Puterea dezvoltata de acesta este deocamdata necunoscuta, insa mai multe voci sustin ca ar fi vorba despre aproximativ 460 de cai putere.

    "Cu performantele specifice modelelor M, X3 M si X4 M vor stabili noi repere in materie de dinamica in segmentele in care vor activa," a precizat Frank van Meel, presedintele diviziei BMW M.

    Vizualizari: 2190
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »