rss

Noul Kia Opirus: primele fotografii au aparut deja pe Internet

  1. 17/10/2009
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: Kia
    Vezi toate fotografiile (4)

    Kia a prezentat in luna aprilie, la Seul, conceptul KND-5 care anunta viitorul varf de gama al coreenilor. Desi constructorul nu a dezvaluit inca versiunea de productie, astazi au aparut pe Internet primele fotografii cu noua generatie a sedanului de clasa compacta Opirus.

    Judecand dupa aceste imagini, desi la prima vedere pare ca viitorul model de serie va prelua majoritatea detaliilor de design ale conceptului din care deriva, produsul final are un aspect mai putin agresiv decat KND-5.

    Viitorul model, care este cunoscut sub numele de cod Kia VG, are aceleasi dimensiuni ca prototipul prezentat in primavara, masurand 4.945 mm in lungime, 1.850 mm in latime si 1.475 mm in inaltime. Ampatamentul va masura 2.845 mm.

    Pozitionat in gama Kia deasupra lui Magentis/Optima, viitorul sedan compact va fi oferit in doua versiuni de motorizare, probabil noul propulsor Hyundai cu 4 cilindri de 2,4 litri care beneficiaza de tehnologie cu injectie directa de benzina si care produce 200 CP sau unitatea V6 Lamba.

    Noul Kia VG va inlocui pe piata europeana actuala limuzina Opirus, care este cunoscuta in America de Nord si Asia sub denumirea de Amanti. Deocamdata, Kia nu va comercializa modelul si in Marea Britanie.

    Vanzarile vor demara in Coreea de Sud inainte de sfarsitul acestui an, in timp ce Europa, SUA si celelalte piete vor primi noul Kia VG in prima jumatate a lui 2010.

    Vizualizari: 2128
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »