rss

Kia prezinta noul Proceed: un concept care daca ar intra in productie s-ar vinde ca painea calda

  1. 07/09/2017
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: concept kia, concept proceed, Kia, kia proceed, Salonul auto de la Frankfurt
    Vezi toate fotografiile (2)

    La evenimentul auto care isi va deschide portile saptamana viitoare in orasul de pe malul raului Main din Germania, vor participa peste 50 de nume mari din Europa, SUA si Asia. Printre acestea se regasesc si sud-coreenii de la Kia, care pe langa facelift-ul SUV-ului Sorento, vor aduce si un concept extrem de interesant.

    Botezat Proceed, acesta pastreaza caracterul sportiv al lui Kia Pro Cee'd si va sta la baza design-ului viitoarei generatii a modelului compact. In plus, noul concept introduce in premiera tipul de caroserie "extended hot hatch", o combinatie intre un hot-hatch si un shooting break.

    Acesta propune un look dinamic, un design compact si detalii specifice, precum absenta stalpilor B si cadrul geamurilor care urmeaza linia plafonului. Din meniu nu lipsesc o seama de elemente caracteristice gamei actuale Kia, inclusiv celebra grila "tiger nose", capota sculptata sau plafonul panoramic. Fiind vorba despre un concept, toate acestea sunt prezentate desigur intr-o versiune evoluata.

    "Tot mai multi soferi europeni cauta alternative de performanta pentru hot-hatch-urile cu trei usi, asa ca ne-am gandit la ceva diferit pentru gama Cee'd. Conceptul Proceed reprezinta viziunea noastra dedicata noii generatii de cumparatori orientati catre performanta," a precizat Gregory Guillaume, seful designerilor din Europa pentru Kia Motors.

    Vizualizari: 1514
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »