rss

Kia Stonic in Marea Britanie va costa in jur de 21.000 de euro

  1. 18/09/2017
  2. Categoria: Kia
    Vezi toate fotografiile (4)

    Stonic ar putea juca un rol esential in cresterea vanzarilor  Kia. Kia Stonic s-a si declarat competitorul direct al lui Nissan Juke, insa vom vedea cu ce arme vor ataca modelul japonez extrem de bine vandut.

    Kia Stonic este un automobil ambitios, in segmentul SUV ocupat de Nissan Juke si de alti competitori cum sunt: noul Renault Captur, Peugeot 2008 si Opel  Mokka X.

    Stonic va fi lansat pe 23 octombrie in Marea Britanie, cu preturi pornind de la 21.000 de euro, dupa ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

    SUV-urile mici sunt esentiale pentru cresterea vanzarilor

    Motoarele pe benzina includ un motor turbo de 1.0 litru T-GDI, capabil de 120 CP, unul de 1.25 si unul de 1.4 MPI de 101 CP aspirat, care lucreaza cu transmisii manuale cu sase trepte. O cutie automata cu sapte trepte va fi oferita pe versiunea turbo mai tarziu. Optiunea diesel este reprezentata de un motor de 1.6 litri,de 111 CP, care va fi inlocuit de un motor updatat substantial in anul 2018.

    Platforma lui Stonic este esentiala pentru Rio, care a fost reinnoita cu cea mai recenta versiune din segmentul supermini, prezentata la Frankfurt. Dimensiunile lui Kia Stonic se pozitioneaza in mijlocul segmentului,  fiind mai lung decat Juke si Captur, dar mai scurt decat cele ale lui 2008 si Fiat 500X. Portbagajul are o capacitate de 352 litri - bun pentru SUV-urile de segment B, insa nu exceptional.

    Vizualizari: 1314