rss

Masina momentului de la Kia ajunge in Romania. De la cat pleaca noul Stinger si ce propune el

  1. 02/11/2017
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: kia romania, noua kia stinger, noul stinger, pret kia stinger, pret stinger
    Vezi toate fotografiile (4)

    Berlina cu alura de coupe este un mare pas inainte pentru brand-ul sud-coreean. Design-ul este inspirat de conceptul GT4 Stinger prezentat in urma cu trei ani cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

    Pentru ca rezultatul final sa se poata bate cu rivalii din segment si sa ii ofere soferului un feedback cat mai pozitiv, Stinger a fost dezvoltat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.

    Modelul asiatic ajunge in sfarsit si la noi in tara cu trei motorizari diferite, trei niveluri de echipare si cu un pachet destul de interesant, cu ajutorul caruia intentioneaza sa fure din clientii Volkswagen-ului Passat si Arteon, Opel-ului Insignia sau Mazdei 6 facelift.

    Cea mai accesibila varianta pleaca de la 30.800 de euro si ofera o unitate de 2.0 litri pe benzina, capabila de 255 de cai putere si 353 Nm cuplu. Indiferent de nivelul de echipare ales, tractiunea este una pe puntea spate.

    Inainte de a trece la cel mai puternic benzinar, trebuie sa stii ca fanii propulsoarelor diesel vor avea la dispozitie o singura motorizare, si anume una de 2.2 litri si 200 de cai putere. Cuplul de 440 Nm este disponibil intre 1.750 si 2.750 rotatii pe minut, iar tractiunea poate fi atat una integrala cat si doar pe puntea spate, daca ne referim la niveluri inferioare de echipare.

    Daca te gandesti la Stinger-ul diesel, atunci pregateste-te sa scoti din buzunare de la 35.688 euro in sus.

    Varful de gama propune un agregat V6 de 3.3 litri pe benzina, care va transmite ambelor punti 370 de cai putere si 510 Nm cuplu. Acesta este disponibil numai in nivelul de echipare de top GT, cu tractiune integrala, si pleaca de la 48.195 de euro. Indiferent de motorizare, transmisia automata cu opt rapoarte este oferita in standard.

    Printre dotarile optionale regasim senzorii de parcare fata si spate, scaunele si volanul incalzite, tapiterie din piele, scaune fata ventilate, directie ajustabila electric, head-up display, oglinzi exterioare electrice si incalzite, faruri LED, sistem Blind Spot Detection si un sistem de navigatie cu ecran de 8 inch.

    Vizualizari: 2239
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »