rss

Rabla 2012 ar putea incepe la sfarsitul lunii martie

  1. 05/03/2012
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Rabla, tichete, voucher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Programul Rabla ar putea demara la finele acestei luni, a declarat Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely. Editia 2012 se va desfasura in aceleasi conditii ca cea de anul precedent.

    Programul Rabla din acest an va incepe la sfarsitul lunii martie, dupa ce vor fi puse la punct listele centrelor REMAT partenere si dealerilor auto care doresc sa participe la sesiunea din 2012.

    "A fost o discutie in ceea ce priveste bugetul Fondului de Mediu si pe care am clarificat-o, sper. E vorba de a avea inventarul acelor REMAT-uri care vor fi partenere si imediat dupa ce vom avea aceasta lista, dar si a dealerilor care vor participa, sper sa demaram programul la sfarsitul lunii martie. Este un program pe care lumea il asteapta. A fost si este un program de succes si, evident, ca interesul nostru este de a scoate din circulatie masinile uzate si de a da sansa cetatenilor de a cumpara masini noi", a declarat Borbely, citat de Agerpres.

    Noua editie se va desfasura in aceleasi aceleasi condtiii ca si in 2011, ceea ce inseamna ca fiecare proprietar al unei masini mai vechi de 10 ani va primi un voucher in valoare de 3.800 lei.

    O singura persoana poate casa pana la trei autoturisme vechi pentru a cumula cele trei vouchere, in scopul achizitionarii unui autoturism nou.

    Programul “Rabla” va avea un buget de 114 milioane lei, echivalentul casarii a 30.000 de masini mai vechi de zece ani.



    Vizualizari: 5270