rss

Tesla Roadster, 100.000 km in doar 2 ani

  1. 23/05/2011
  2. Categoria: Tesla
  3. Tags: Roadster, Tesla
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tesla Motors anunta cu mandrie ca un client a parcurs deja 100.000 de kilometri cu electricul Roadster in numai doi ani. Distanta parcursa de Hansjorg von Gemmingen, proprietarul celui de-al 83-lea exemplar, este cea mai mare atinsa vreodata de un client Tesla.

    “Sa conduc Roadster este si acum emotionant si ma bucur de fiecare drum pe care il fac. Inca sunt impresiont de performantele, tehnologia si durabilitatea modelului.”, a declarat declarat Von Gemmingen.  “Face fata oricarei provocari cu usurinta, fiind suficient sa stii unde poti reincarca bateriile.”

    In 2009, cand a cumparat exemplarul Testla Roadster, clientul a fost atras de autonomia sa de 340 km si performantele sale. Sportivul electric accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3,7 secunde, totul fara niciun gram de emisii CO2.

    “Chiar si in conditii meteo nefavorabile, Von Gemmingen s-a putut bucura de propulsia electrica datorita sistemului de control al temperaturii mecanice a masinii si sistemului de control al tractiunii", a declarat un purtator de cuvant Tesla.

    Clientii constructorului auto, in total 1.600 in intreaga lume, au parcurs 17 milioane de kilometri cu zeri emisii.

    Vizualizari: 1658