rss

Tesla se muta intr-un sediu nou

  1. 19/08/2009
  2. Categoria: Tesla
  3. Tags: Hewlett-Packard, Palo Alto, Sediu nou, Tesla
    Vezi toate fotografiile (1)

    Una dintre cele mai active firme de pe piata automobilelor ecologice, Tesla, se va muta intr-un sediu nou, localizat in Palo Alto, California.

    Noul complex va fi alcatuit din trei cladiri construite in parcul de cercetare Standford, cara au fost intial ocupate de catre cei de la Hewlett-Packard.  

    Incintele vor fi renovate pentru a adaposti birourile si departamentele de cercetare-dezvoltare, precum si o noua uzina dedicata producerii sistemelor de propulsie. La inceput, noul sediu va adaposti 350 de angajati, dar aceasta cifra ar putea creste la 650 in urmatorii ani.

    Aceasta este cea de-a doua tentativa de mutare a resedintei inteprinsa de Tesla. Acum un an, compania trebuia sa ajunga intr-un complex din San Jose, dar operatiunea a fost sistata din cauza crizei economice (ce a dus la sistarea fondurilor).

    In ceea ce priveste actuala tentativa, aceasta a putut fi transformata intr-o reusita gratie imprumutului obtinut prin programul ATVM al Departamentului de Energie, ce este purtator de dobanda mica.

    Vizualizari: 1211