rss

Volkswagen va colabora cu Toshiba

  1. 14/02/2009
  2. Tags: electric, Toshiba, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)


    Volkswagen si Toshiba Corporation au semnat un contract de colaborare care defineste drept scop dezvoltarea de unitati de disc electrice pentru versiunile electrice din clasa mica a constructorului.

    Cei doi au planificat dezvoltarea unor sisteme de baterie cu o mare densitate specifica pentru urmatoarea generatie de vehicule elctrice a companiei.

    Potrivit declaratiilor presedintelui consiliului de conducere al Volkswagen, Dr. Martin Winterkorn, compania are scopul de a fi prima care sa ofere vehicule elctrice accesibile la scara larga.
     

    "In scopul de a ne intari pozitia, scopul lui VW este de a investi pe term lung si de a colabora cu diverse companii. In acest context, una dintre cele mai importante colaborari stabilite de noi este cea cu Toshiba. Sunt convins ca acest lucru va fi un pas inainte inspre dezvoltarea productiei de serie a vehiculelor electrice” a completat oficialul.

    Zona in care cele doua companii se vor concentra este domeniul tehnologiei bateriilor litiu-ion, unde e necesara o mai buna cercetare si dezvoltare din punct de vedere stiintific.
    Vizualizari: 935
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »