rss

Sfaturi utile de la Goodyear pentru cei ce se incumeta in off-road

  1. 07/10/2010
  2. Tags: Goodyear, premio magazin
    Vezi toate fotografiile (1)

    Odata cu sfarsitul verii, vom da din ce in ce mai mult marea pe munte. Departe de zgomotul orasului, ne vom aventura, fie cu piciorul fie cu masina, pe carari mai putin batatorite. Dar pentru orice astfel de mica excursie trebuie sa fim pregatiti, pentru a nu fi luati prin suprindere de situatii ale caror consecinte pot fi din cele mai nefericite.  

    In numarul 2 al buletinului informativ interactiv Premio Magazin, Goodyear ne ofera cateva sfaturi utile legate de pregatirea vechicului pentru parcurgerea unui traseu de off-road. De la dotarea cu anvelopele adecvate suprafetelor ce urmeaza sa le parcurgeti, pana la suspensii, troliu, proiectoare suplimentare, scuturi si protectii pentru motor, etc., Goodyear da importanta fiecarui element in parte si nu uita nici de proviziile pe care trebuie sa le luati cu dumneavoastra atunci cand nu doriti ca escapada in off-road sa se transforme intr-o aventura de cosmar.

    Intregul material il puteti citi descarcand aici Premio Magazin numarul 2.  

    In acest numar mai gasiti informatii recente despre magazinele-service Premio din Romania, informatii despre discounturile si promotiile din diferitele locatii Premio din tara, informatii despre Premio Railex - viitoarea locatie ce va fi deschisa in viitorul apropiat la nivel local si cel mai mare centru din sud-estul Europei.

    Vizualizari: 2707
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »