rss

Seat Ibiza ECOMOTIVE vine la Paris

  1. 01/09/2008
  2. Tags: SEAT, Seat ibiza, Seat Ibiza ECOMOTIVE
    Vezi toate fotografiile (5)

    Dupa ce v-am prezentat primele imagini si detalii cu versiunea de top Seat Ibiza Cupra , azi va dezvaluim varianta ecologica a modelului iberic, denumita ECOMOTIVE, care este creditata cu cel mai scazut nivel al emisiilor de CO2 din segmentul sau, de doar 99 g/km!

    Seat Ibiza ECOMOTIVE va fi oferita atat in versiunea de caroserie SportCoupe (in 3 usi), cat si in cea cu cinci usi si va dispune de un motor diesel 1.4 TDI de 80 CP dotat cu filtru de particule (DPF), care nu numai ca ajuta la atingerea acestui nivel redus al emisiilor de noxe, dar reduce si consumul de combustibil in acelasi timp.

    Ibiza ECOMOTIVE beneficiaza, de asemenea, de mici modificari ale rapoartelor cutiei de viteze, de un nou set de jante de 14 inch si, similar cu generatia precedenta, de materiale usoare care reduc masa proprie.

    In acelasi timp, modificarile aerodinamice, care constau intr-o noua grila inchisa si un eleron spate, ajuta la reducerea consumului de carburant.

    Deocamdata, cei de la Seat nu au dat publicitatii cifrele legate de consum, acestea urmand sa fie anuntate in momentul dezvelirii oficiale a modelului, care va avea loc in cadrul Salonului de la Paris.

    Vizualizari: 1584