rss

Iata noul Ibiza Cupra!

  1. 31/08/2008
  2. Tags: Ibiza Cupra, Paris, SEAT
    Vezi toate fotografiile (2)

    La mai putin de sase luni dupa lansarea lui Ibiza, Seat potoleste setea adeptilor “religiei” hot-hatch cu eliberarea primelor fotografii oficiale ale versiunii Cupra – o masina care preia o buna parte din elementele de design ale conceptului Bocanegra.

    Prizele de aer supradimensionte, jantele de 17 inch, bosajele bombate si evacuarea trapeziodala montata central vor crea efectul scontat in trafic, insa Cupra nu inseamna doar puncte la impresia artistica.

    De acceleratii, depasiri, liniute si alte chestii similare se va ocupa un motor de 1,4 litri TSI preluat din vitrina cu “specialitati” a grupului VW, ce va trimite catre rotile din fata – via o cutie de viteze DSG cu sapte trepte si comanda pe volan – nu mai putin de 180 CP.

    Acestia ar trebui sa fie suficienti pentru o replica onorabila data in fata unor adversari de calibrul lui Renault Clio RS sau Opel Corsa OPC, mai ales ca Ibiza Cupra are un tren de rulare fortificat cu prezenta sistemului “Agile Chassis” – un asistent electronic ce modifica raspunsul directiei, franelor si transmisiei in functiile de conditiile de drum.

    Noua vedeta din curtea lui Seat isi va face debutul oficial la Salonul Auto de la Paris, moment in care vom afla si cati bani trebuie sa pregatim pentru a pune mana pe ea.

    Vizualizari: 1466