rss

Rolls-Royce electric?

  1. 23/10/2008
  2. Tags: Eco, electric, Rolls-Royce
    Vezi toate fotografiile (3)

    Se pare ca Rolls-Royce se gandeste serios sa construiasca versiuni electrice ale masinilor sale, din cauza restrictiilor de circulatie impuse masinilor cu emisii mari.

    Noul CEO, Tom Purvis, considera ca trebuie sa se pregateasca pentru o noua legislatie mult mai dura privind emisiile CO2 in interiorul oraselor. Silentiozitatea propulsiei electrice si faptul ca momentul maxim este livrat aproape instantaneu se aliniaza perfect la valorile de baza Rolls-Royce.

    Purvis a mai spus ca multi clienti ar gasi notiunea de Rolls-Royce electric “foarte tare”.

    “Daca studiezi modul in care sunt utilizate masinile noastre, vei vedea ca aceastea fie parcurg un drum lung inafara orasului, fie sunt folosite pentru deplasari mici in zonele urbane”, a completat CEO-ul Rolls Royce. “ Un exemplar electric ar fi ideal pentru cea de-a doua categorie de clienti.”

    Acesta crede ca expertiza tehnica a grupului BMW a excelat in producerea viitorului Mini electric. Acest fapt va reduce considerent timpul pentru implementarea unei motorizari electrice si pentru Rolls-Royce, bineinteles, daca va fi aprobata “directia verde” a proiectului. Purvis subliniaza ca studiile de inginerie si de cercetare a pietei sunt gata de start.

    Vizualizari: 898
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »