rss

Rabla pentru tractoare va demara in curand. Prima de casare poate ajunge la 4.000 euro

  1. 18/07/2011
  2. Tags: Rabla, tractoare, voucher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Programul Rabla pentru tractoare a intrat pe ultima suta de metri. Proprietarii de tractoare sau masini agricole autopropulsate care vor sa isi reinnoiasca parcul auto vor beneficia de o prima de casare ce poate ajunge pana la 17.000 lei, adica aproximativ 4.000 de euro.

    Ministerul Mediului a alocat in total fonduri in valoare de 51 milioane lei (circa 12 milioane euro), bani suficienti pentru a achizitiona minim 3.000 de vehicule noi pana la sfarsitului anului 2013, cand se incheie Programul.

    Sprijin financiar vor primi producatorii agricoli care au in proprietate tractoare si/sau masini agricole autopropulsate uzate inmatriculate pe numele lor, potrivit proiectului Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate.

    Ghidul de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate se afla in curs de realizare.

    Lista producatorilor validati in Program va fi publicata pe pagina de internet a Administratiei Fondului pentru Mediu (www.afm.ro). Tot aici, cei interesati vor gasi toate informatiile si detaliile necesare aplicarii la Programul Rabla pentru tractoare.

    Vizualizari: 3127