rss

Rabla 2011: 6.900 de masini casate in numai trei saptamani

  1. 04/04/2011
  2. Tags: Rabla, voucher
    Vezi toate fotografiile (1)

    La numai trei saptamani de la startul noii editii a programului de reinnoire a parcului auto national au fost casate aproape 6.900 de rable. Totusi, pana la ora actuala nu a fost depusa nicio cerere de decontare a tichetelor pentru achizitionarea de masini noi.

    A saptea sesiune Rabla a demarat la data de 16 martie 2011, dupa aceleasi reguli:  pentru o masina casata se primeste un voucher in valoare de 3.800 lei. Se pot cumula maxim trei tichete.

    Pentru cei intereasati, lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor, precum si cea firmelor colectoare poate fi consultata pe site-ul www.afm.ro, in cadrul sectiunii "Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2011".

    Din acest an si institutiile publice se pot inscrie la programul Rabla numai daca vor fi finantate integral in bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, dupa caz, din venituri proprii si subventii acordate de la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, sau integral din venituri proprii.

    Suma alocata pentru Programul Rabla 2011 este de 228 milioane lei si permite casarea a 60.000 de autovehicule. Daca situatia o va cere, suma va fi suplimentata.

    Vizualizari: 2623