rss

Noutati de la Federal Mogul

  1. 16/10/2013
  2. Tags: federal mogul
    Vezi toate fotografiile (8)

    Federal-Mogul Corporation, furnizor de top la nivel global pe piata de tehnologii pentru grupurile motopropulsoare, lanseaza o noua tehnologie inovatoare de pornire la rece a motoarelor diesel – bujiile incandescente cu senzor de presiune.

    Bujiile incandescente cu senzor de presiune (PSG) au fost create de Beru Systems, primul si singurul fabricant de astfel de produse de serie. In bujie este incorporat un senzor care monitorizeaza in permanenta presiunea din camera de combustie.

    Bujiile PSG nu sunt doar niste bujii incandescente ultra-eficiente, ci si niste instrumente de masura precise care, datorita reglajului permanent al injectiei, fac posibila obtinerea de varfuri de presiune mai ridicate si a unor emisii mai scazute. In acest fel, bujiile PSG asigura conditiile de baza de indeplinire a cerintelor impuse de noile legi privind emisiile din Europa, SUA si Asia, legi care devin tot mai stricte. Acest lucru este obtinut prin optimizarea suplimentara a procesului de combustie.

    Din anul 2010 bujiile incandescente cu senzor de presiune de la BERU sunt disponibile pe piata produselor pentru service si reparatii in care, avand in vedere cererea continua de instalare a acestora pe masini ca echipamente originale, se asteapta si o cerere pentru ele ca piese de schimb. Bujiile PSG se vand rapid si pe Aftermarket.

    Marcile Federal-Mogul de produse de franare, Ferodo si Wagner, sunt lideri in domeniul calitatii de Echipare Originala (OE), pozitia de frunte fiind demonstrata si testata in toata lumea,inclusiv in Romania.

    In timp ce majoritatea producatorilor proiecteaza si testeaza produsele pentru conditii de drum uscat, regulamentul european R90 cerand ca placutele de frana pentru reparatia vehiculelor sa fie testate doar in astfel de conditii, placutele de frana Ferodo sunt proiectate si fabricate pentru a performa si in conditii de drum umed, garantand siguranta generala a vehiculelor si pasagerilor. Ca piese esentiale pentru performanta franarii, sunt testate cu atentie, pentru a asigura o performanta cat mai buna, indiferent de conditiile de drum.

    Testul comparativ de franare in conditii umede realizat cu placute de frana Ferodo si ale altor 7 competitori semnificativi, montate pe un autoturism Ford C-Max in conditii identice de franare de la 80 km/h la 0 km/h, arata ca Ferodo are performante mai bune decat competitorii sai. Distanta de franare este mai scurta cu 14,09 m, in comparatie cu media competitorilor de calitate OE, cu 19,28 m, fata de media competitorilor de calitate aftermarket premium, si cu 26,77 m in comparatie cu media competitorilor de calitate medie.

    Alte teste realizate pentru placutele de frana Wagner, in conditii normale de drum uscat, arata o performanta la acelasi nivel cu media tuturor competitorilor, in conditii identice de franare de la 80 km/h la 0 km/h, si o performanta cu 12% mai buna decat media tuturor competitorilor, in conditii identice de franare de la 160 km/h la 0 km/h.

    Produsele de Franare Federal Mogul pe piata

    Din totalul activitatilor legate de produse de franare, 55% reprezinta Echipare Originala (OE) si Piese de Schimb de Origine (OES), in timp ce restul de 45% reprezinta Aftermarket

    Reparatiile de autovehicule raman un sector cheie in activitatea Federal-Mogul, compania oferind o gama completa de produse de franare pe Aftermarket, sub marca Ferodo: placute de frana, discuri de frana, saboti de frana, accesorii de montaj si senzori de uzura, elemente hidraulice si lichide de frana. Din anul 2011, sunt disponibile si placute de frana sub marca Wagner a Federal-Mogul, acestea contribuind la siguranta vehiculelor si pasagerilor, la costuri moderate.
    Federal-Mogul si marcile sale de produse de franare Ferodo si Wagner ofera know-how si sprijina competenta in domeniul reparatiilor de autovehicule, unul dintre cele mai recente demersuri ale companiei fiindsponsorizarea finalei concursului si a galei “Mecanicul Anului AD AutoTotal”, unde mecanici din toata tara se vor intrece in cunostinte si abilitati pentru a castiga premiul cel mare, constand intr-un autoturism. Organizatorul evenimentului, AD AutoTotal este o companie de top in distributia de piese auto si principalul distribuitor al produselor Ferodo si Wagner in Romania.

    Pe data de 30 Octombrie 2013, in sala Grand Ballroom  a  hotelului Caro, Bucuresti, se va desfasura a 3-a editie a singurului concursdedicat performantei in domeniul mecanicii auto din Romania, “MECANICUL ANULUI”, concurs organizat de AD Auto Total in colaborare cu Wagner si Ferodo, in calitate de sponsori principali si Mann Filter- sponsor.
    •    Acest concurs este recunoscut, printre altele, pentru premiile substantiale acordate in editiile precedente marilor castigatori: o masina Toyota Aygo in 2011 si un Citroen C1 in 2012.
    •    In cea de-a 3-a editie a concursului, marele premiu va fi un Citroen C1 5 usi 1.0i 68 Attraction, iar premiul al doilea un IPAD generatia a 4-a.

    Anul acesta, noutatea absoluta o reprezinta faptul ca accesul la concurs a fost de tip “open” catre toti cei care si-au dorit sa ajunga la “Mecanicul Anului 2013”, astfel incat, in urma testelor on-line si a testelor sustinute in cadrul centrelor Scolii pentru Mecanici Auto AD Auto Total, s-au inscris 585 de candidati.

    Primii 100 dintre ei, in ordinea punctajului obtinut, au fost calificati in etapa a doua, care se va desfasura in Bucuresti, in cadrul show-ului “Mecanicul Anului 2013”.
    Concursul din Bucuresti va fi structurat pe trei etape:
    -    Prima proba a concursului va fi proba scrisa, la care vor lua parte 100 de candidati.
    -    In urma punctajului obtinut la prima proba, primii 8 concurenti se vor califica in proba a doua. Aceasta probaeste conceputa pe modelul “Stii si castigi!”, iar  concurentilor li se vor adresa intrebari din diverse ramuri ale domeniului mecanicii auto.
    -    Finala concursului ii va avea drept concurenti pe primii doi calificati la proba anterioara. Aceasta proba va fi una practica, unde cei doi finalisti isi vor testa capacitatile pe doua masini care vor avea simulat  acelasi defect.
    -    Castigatorva fi desemnat cel care va reusi sa inlature defectul  si sa porneasca masina in timpul alocat, iar dacaambii concurenti vor depasi limita de timp admisa, castigatorul va fi stabilit de juriu, in urma unor criterii anuntate in prealabil.



    Vizualizari: 3489
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »