rss

Mercedes ar putea lansa S-Klasse electric

  1. 18/10/2011
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: electric, Mercedes, S-Klasse
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes analizeaza posibilitatea introducerii pe piata a unui S-Klasse electric, care va trage in jos nivelul de emisii al casei auto din Stuttgart. Versiunea cu zero emisii ar putea fi lansata in perioada 2020-2025.

    Potrivit publicatiei AutomoticeNews, care citeaza un oficial Mercedes-Benz, constructorul auto planuieste o serie de inovatii tehnologice in domeniul propulsiei electrice. Modelul care va beneficia pentru prima data de viitoarele solutii ar putea fi S-Klasse.

    Desi este prea devreme pentru dezvaluirea acestor informatii, se pare ca limuzina electrica va fi pusa in miscare de unitati electrice alimentat cu energie de ineditele baterii litiu-sulf. Aceasta ipoteza a fost inaintata de Thomas Webber, directorul departamentului de cercetare si dezvoltare Mercedes.

    In ciuda faptului ca este o simpla speculatie, dezvoltarea unor astfel de baterii ar ajuta brandul german sa isi reduce nivelul emisiilor CO2, avand in vedere ca se afla printre cele mai poluante marci.

    In ceea ce priveste designul viitoarelor modele Mercedes, Webber a declarat ca prototipul F125! reproduce cum nu se poate mai bine masinile viitorului.

    Vizualizari: 1568
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »