rss

Ford investeste 75 milioane USD in linii de productie pentru masini mici

  1. 27/08/2008
  2. Tags: Fiesta, Ford, Kuga
    Vezi toate fotografiile (1)


    Imi place sa-i citesc pe colegii americani, care nu uita sa mentioneze in nici un articol ca pretul benzinei peste Ocean este oribil de mare. Mi-e cam frica sa ma gandesc ce se va intampla cand vor ajunge sa plateasca dublu, adica suma pe care o platim noi acum. O sa inceapa al Treilea Razboi Mondial?

    Vom vedea, iar pana atunci aflam ca, din cauza pretului “ridicat pana in stratosfera”, Ford implementeaza inca o decizie din multele menite sa-i reorganizeze radical structura de functionare si, astfel, sa revina (macar) pe linia de plutire.

    Ovalul Albastru va investi 75.000.000 de dolari intr-o fabrica din Michigan, prin care o va face adecvata pentru productia de masini mici.
    Productia SUV-urilor Ford Expedition si Lincoln Navigator, ce se desfasoara aici, va fi mutata intr-o fabrica din Kentucky, pana in 2009, in timp ce la Michigan vor aparea produsele bazate pe platforma (globala) C a companiei, folosita printre altele de noul Kuga .

    Primele exemplare ale modelelor dedicate odinioara doar Europei vor iesi de pe liniile de asamblare in 2010, urmand sa ajute vanzarile bune ale lui Focus, semn ca americanii accepta, incet, dar accepta faptul ca timpul schimbarii a sosit.

    In viitor, Ford va mai face astfel de miscari: de exemplu, fabrica din Cautitlan (Mexic), unde sunt asamblate pick-up-urile din Seria F, va fi reorganizata pentru a produce noul Fiesta.
    Vizualizari: 1042